workshops

Tijdens de workshops staat de kennismaking met of verdieping in het beeldhouwen centraal. Er wordt gewerkt vanuit de vorm van de steen naar het uiteindelijke beeld. Naast de vormgevingsaspecten wordt ook aandacht besteed aan het toepassen van de diverse gereedschappen en hun specifieke doel. Tijdens het proces van beeldhouwen worden de nodige persoonlijke aanwijzingen gegeven. Er wordt gebruik gemaakt van de gereedschappen in het atelier.

De workshops worden verzorgd zowel op aanvraag als op van te voren vaststaande data. Aan de workshops kunnen maximaal 10 personen deelnemen. De mogelijkheden zijn:

• 1 dagdeel

Deze workshop duurt 4 uren. Er wordt onder begeleiding gewerkt met zachte steensoorten (o.a. speksteen). Ervaring of voorkennis is niet nodig.

De prijzen op aanvraag inclusief steen, gebruik van gereedschap en koffie/thee met iets lekkers .

Tip: Dit is een goede manier om kennis te maken met beeldhouwen tijdens een bedrijfs -, vrienden – of familiefeestje of als verrassing bij bijv. een verjaardag.

• 1 dag

Deze workshop is van 10.00 tot ongeveer 16.30 uur. Er wordt onder begeleiding gewerkt met zachte steensoorten zoals speksteen en albast. Ervaring of voorkennis is niet nodig.

De prijzen op aanvraag inclusief steen, gebruik van gereedschap, lunch en koffie/thee met iets lekkers.

Tip:
Dit is een goede manier om kennis te maken met beeldhouwen tijdens een bedrijfstraining,  vrienden – of familiefeestje, als verrassing bij bijv. een verjaardag of kinderfeestje.

• Meerdaagse workshops

Om te kunnen werken met hout en harde steensoorten of om een beeld volledig te kunnen afronden is meer tijd nodig dan een dag of dagdeel. Daarom is er ook de mogelijkheid om aan een meerdaagse workshop deel te nemen. Afhankelijk van de deelnemers zal er dan gekozen worden voor een speciale opdracht en / of een speciale / hardere hout- of steensoort of andere vormen van beeldhouwen.  Het kan een beeld zijn voor binnen of buiten.

Voor inschrijvingen kunt u een email sturen.

web_workshops

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s